Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 1.3.2015 alkaen.

Verkkokaupan tuotteita myy Jalkahoitola Tiina Sallden, Y-tunnus: 2161250-8

Toimitamme verkkokauppamme kautta tuotteita Suomeen.

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät tarvittaessa arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli keskeytät tilauksen teon ja tilauksen status jää keskeneräiseksi tai peruutetuksi eikä maksua ole suoritettu, katsomme tilauksen peruutetuksi emmekä toimita tilauksen tuotteita. Halutessasi tilata keskeytyneen tilauksen tuotteet, tee kokonaan uusi tilaus.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksupainike: Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitustapa ja toimituskulut

Suomessa: hintaan sisältyy postikulut
Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Lahjakortit toimitamme tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Postitamme nettitilauksia vähintään kaksi kertaa viikossa. Yleisimmin postituspäivät ovat jokaisen viikon maanantai sekä torstai. Pyhäpäivät siirtävät postituspäiviä seuraavaan mahdolliseen arkipäivään. Lahjakortit ovat heti käytettävissä.

Vaihto- ja palautusehdot

Lahjakortin ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa ostamansa lahjakortti toiseen lahjakorttiin tai tuotteisiin lahjakortin arvosta 14 päivän sisällä ostotapahtumasta. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Halutessasi vaihtaa lahjakortin toiseen, ota yhteyttä Jalkahoitola Tiina Sallden, tiina (at) tiinasallden.fi

Ottaessasi meihin yhteyttä, mainitse tilauksestasi seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, joka löytyy saamastasi vahvistussähköpostista
  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • kopio tilausvahvistuksesta

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli ostaja ei ole saanut tilausvahvistusta muutaman tunnin sisällä hyväksytystä maksutapahtumasta, tulee asiakkaan ilmoittaa välittömästi osoitteeseen tiina(at)epicare.fi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jalkahoitola Tiina Sallden käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.