Ihokarvojen poisto sokeroinnilla, hellävaraisesti ja ihoa hoitaen

Sokerointi

Monen mielestä kaunis iho on sileä, pehmeä ja karvaton. Käytän hoitolassa Scandinavian Skin Candy kotimaista tuotemerkkiä. Skin Candyn raaka-aineet ovat luonnollisia eivätkä allergisoi tai aiheuta ihoärsytystä. Xylitolia sisältävä sokeri auttaa estämään tulehduksia ja nopeuttaa ihon palautumista sokeroinnin jälkeen. Sokerointituotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, jopa asiakkaat joilla on ongelmia ihonsa kanssa, allergiaa, psoriasista tai kuivaa ihottumaa, voivat turvalliset poistattaa ihokarvojaan sokeroinnin ammattilaisen luona.

Skin Candy poistaa lyhyetkin karvat helposti, karvoja poistettaessa iho saa samalla kuorinnan. Siksi iho tuntuu pehmeältä ja sileältä heti hoidon jälkeen. Kuorinta vähentää sisäänkasvavia karvoja. Oikea sokerointitekniikka on myös tärkeä hoidettaessa ihoa, se tekee hoidosta miellyttävän tuntuisen ja iho jää pehmeäksi ja sileäksi hoidon jälkeen.

Jalkahoitola Tiina Sallden

Sokeroinnin  eroja vahaukseen verrattuna:

  • Sokeri sisältää luonnonmukaisia ainesosia
  • Ei allergisoivia kemikaaleja, kuten erilaisia säilöntäaineita
  • Sokeri kuorii hellävaroen vahingoittamatta ihoa
  • Karvat poistetaan  myötäkarvaan, näin karva ei katkea eikä ärsytä  karvatuppea  ja aiheuta karvojen sisäänkasvua
  • Sokeri on  hygieeninen
  • Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin karvaa, jonka ansiosta karvankasvu hidastuu huomattavasti

Karvanpoisto miehiltä

Myös miehet poistattavat karvojaan. Selkä ja kainalot ovat yleisimmät poistokohteet, etenkin liikuntaa harrastavilla miehillä. Pitkät karvat aiheuttavat liikkuessa kitkaa ja voi tuntua epämiellyttävältä.

Jalkahoitola Tiina Sallden