Koko kehon hyvinvointi

Olen ottanut palveluvalikoimaani mukaan koko kehon hyvinvointia parantavia Catty’s Partyn tuotteita.

Lantionpohjan lihakset

lantionpohja

Ovatko lantionpohjasi lihakset kunnossa? Monilla synnyttäneillä, ylipainoisilla ja ikääntyvillä naisilla saattaa olla ongelmia lantionpohjan lihasten kanssa. Virtsa karkaa helposti, yskiessä, aivastaessa tai ponnistaessa. Vaiva saattaa häiritä paljonkin normaalia arkea. Ei halua lähteä ystäviä tapaamaan, käydä kuntosalilla, tanssimassa, kun ei tiedä koska virtsaa karkaa.

Vaiva on kuitenkin hoidettavissa. Lantionpohjan lihakset ovat tahdonalaisia lihaksia, säännöllisellä ja pitkäjänteisellä harjoittelulla vaiva saadaan kuriin ja ongelma poistuu.

Vahvat ja hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset osallistuvat myös kehon kannatteluun yhdessä muiden vartalolihasten kanssa. Kunnossa olevat lantionpohjan lihakset lisäävät myös nautintoa seksin aikana.

Naisten harjoituskuulat eli geishakuulat ovat näppärä tapa harjoittaa lantionpohjan lihaksia. Geishakuulat ovat helppoja käyttää, täältä saat näppärästi tilattua omat geishakuulat.

Myös miesten on tärkeä hoitaa omia lantionpohjan lihaksia, niin molemmat saavat kokea parempaa nautintoa yhdessä. Täältä mies löydät tuotteita sinulle.